De Brasserie

Bij MergelRijk hebben we een brasserie in een echte mergelgroeve. Je kunt hier vrijwel dagelijks terecht voor een lekker hapje en drankje vóór of na een bezoek aan MergelRijk. In het bijzonder kun je er genieten van een lunch met een broodje Grottenham en het Grottenbier. En natuurlijk mag een stuk Limburgse vlaai er niet ontbreken. De brasserie staat ook bekend om haar bijzonder lekkere koffie. Niet vergeten!

Tijdens een kinderfeestje bij MergelRijk genieten de kids van een feestelijke maaltijd in de brasserie.

Liever naar buiten? De brasserie beschikt ook over een gezellig buitenterras! Vanaf 10 personen kan er gereserveerd worden voor een lunch, ontvangst, borrel, en diner.

Feestzaal | evenementenlocatie

De unieke ondergrondse feestzaal is zeer geschikt voor een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, themafeest of evenement van 25 tot 400 personen. Je wordt er all-in verzorgd, helemaal volgens je eigen wensen!

Trouwzaal | huwelijk

MergelRijk beschikt ook over de enige officiële trouwzaal in de grotten van Valkenburg. Uit alle streken komen bruidsparen hun mooiste dag vieren in deze zeer romantische omgeving. Jij wil toch ook je gasten verrassen met een unieke en bijzondere locatie?

Bedrijfsuitjes | activiteiten

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor activiteiten en arrangementen voor groepen vanaf 10 personen: sportief, (re)creatief, cultureel, teambuilding, ontspannen of feestelijk: voor ieder wat wils!

Kijk zeker eens op onze partnerpagina www.tip-zuidlimburg.nl voor een overzicht van de leukste groepsuitjes in Zuid-Limburg.

Voor informatie of reserveringen in de Brasserie, feestzaal of trouwzaal: bel +31 (0) 43 – 6014738, mail naar info@feestgrot.nl of kijk op www.feestgrot.nl.

De Feestgrot: een eeuwenoude locatie met hedendaagse allure!