Kerstminiaturen in MergelRijk

Kerst Miniaturen, Mergelbeelden en nog véél meer kerstbeleving!

In de grot van MergelRijk zijn er dit jaar nóg meer kerstminiaturen te bewonderen. U komt ogen tekort bij het zien van de vele details, honderden huisjes, bewegende attracties, duizenden figuranten en kerstbomen. De sfeervol verlichte grot met haar bijzondere kerstbeleving en prachtige beelden van mergel vertelt u ook nog alle interessante verhalen over grotten en mergel. Iedereen mag zelf (gratis) een eigen mergel-souvenir maken in het grottenatelier. In een unieke film tekent de zandtovenaar, bekend van TV, het kerstverhaal. Ook voor kinderen is er veel te zien en te doen aan de hand van een spannende speurtocht. En tenslotte kunt u in het unieke grotrestaurant terecht voor een hapje en een drankje.

Openingstijden:
MergelRijk is tijdens Kerststad Valkenburg (16 november 2018 tot en met 6 januari 2019) dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. (kassa sluit om 16.00 uur). Behalve op Nieuwjaarsdag. MergelRijk is op beide Kerstdagen geopend!

MergelRijk ligt op een paar minuten lopen van de Kerstmarkten in de grotten. Volg de Facebook pagina van MergelRijk en blijf als eerste op de hoogte van wat er rond Kerst in 2018 in MergelRijk te beleven is.
Bel of mail voor informatie of een reservering: +31(0)43-6013186 – info@mergelrijk.nl.

Download en bekijk onze kerst brochure hier:
MergelRijk Kerst miniatuurwereld Kerststad Valkenburg

Films ● Speurtocht

Mergeltekenen ● Dino's spotten

Miniaturen, Mergel- en Zandsculpturen

Mergelbeeldje maken ● Fossielenzoeken