Kerstminiaturen in MergelRijk Valkenburg

Kerstminiaturen in MergelRijk

Kerst Miniaturen, Mergelbeelden en nog véél meer kerstbeleving!

In de grot van MergelRijk zijn er dit jaar nóg meer kerstminiaturen te bewonderen. U komt ogen tekort bij het zien van de vele details, honderden huisjes, bewegende attracties, duizenden figuranten en kerstbomen. De sfeervol verlichte grot met haar bijzondere kerstbeleving en prachtige beelden van mergel vertelt u ook nog alle interessante verhalen over grotten en mergel. Iedereen mag zelf (gratis) een eigen mergel-souvenir maken in het grottenatelier. In een unieke film tekent de zandtovenaar, bekend van TV, het kerstverhaal. Ook voor kinderen is er veel te zien en te doen aan de hand van een spannende speurtocht. En tenslotte kunt u in de unieke brasserie terecht voor een hapje en een drankje.

Openingstijden:
MergelRijk is tijdens Kerststad Valkenburg (15 november 2019 tot en met 5 januari 2020) dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. (kassa sluit om 16.00 uur). Behalve op Nieuwjaarsdag. MergelRijk is op beide Kerstdagen geopend!

MergelRijk ligt op een paar minuten lopen van de Kerstmarkten in de grotten. Volg de Facebook pagina van MergelRijk en blijf als eerste op de hoogte van wat er rond Kerst in 2018 in MergelRijk te beleven is.
Bel of mail voor informatie of een reservering: +31(0)43-6013186 – info@mergelrijk.nl.

Download en bekijk onze kerst brochure hier:
MergelRijk Kerst miniatuurwereld Kerststad Valkenburg

Toegangsprijzen Kerst in MergelRijk 2018: (De prijzen voor 2019 zijn momenteel nog niet bekend)
Volwassenen kortingstarief € 7,00 (i.p.v. € 9,75)
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 6,50
Kinderen t/m 3 jaar € 0,00

Komt u met een grote groep? Neem dan contact met ons op voor groepsprijzen en arrangementen.

Online Tickets:
Online tickets bestelt u hier. Indien u online tickets heeft, deze graag uitprinten en afgeven aan onze kassa.

Rolstoelen, scootmobielen en rollators:
MergelRijk is ook te bezoeken met een rolstoel, scootmobiel of rollator. Vanwege de deels ongelijke mergelvloer is echter niet iedere rolstoel geschikt. Toiletten zijn met een gewone rolstoel te bereiken, echter niet met een zware rolstoel, elektrische rolstoel of scootmobiel. Er is geen invalidentoilet aanwezig. Onze service: u kunt voorafgaande aan uw bezoek ook een duwrolstoel bij ons reserveren als u slecht ter been bent. Deze service is gratis, mits beschikbaar.

Honden:
Honden zijn tijdens de kerstperiode niet toegestaan (m.u.v. blindengeleidehonden / hulphonden).

Films ● Speurtocht

Mergeltekenen ● Dino's spotten

Miniaturen, Mergel- en Zandsculpturen

Mergelbeeldje maken ● Fossielenzoeken