MergelRijk voor kids

Voor kinderen vanaf 4 jaar is er heel veel te beleven in MergelRijk: het is leuk, leerzaam, creatief en spannend in deze grot.

Wie durft er zelf door een grot te lopen? Wie durft er op zoek te gaan naar onze T-Rex in een donkere gang? Wie vindt alle antwoorden van de speurtocht? Wie kent de Zandtovenaar van de Efteling en van TV? Hij heeft ook een film met tekeningen van mergelstof gemaakt, deze is in MergelRijk te zien. Wie kan er ook zelf in mergelstof tekenen? Wie kan er goed fossielen zoeken? En wie kan er zelf iets leuks van een blokje mergel maken in de workshopruimte? Jij?

Kom dan snel naar MergelRijk! Dan kun je dit allemaal zelf beleven!

Kinderfeestje

Voor kinderen vanaf 6 jaar organiseren we zeer geslaagde kinderfeestjes in MergelRijk. Altijd een groot succes! Iedere woensdag kun je een kinderfeestje reserveren. Je wordt ontvangen met een leuke verrassing en gaat met je vriendjes en vriendinnetjes zelf op pad met een speurtocht door de grot. Onderweg mogen jullie zelf een kunstwerkje maken van een blokje mergel. De entree bedraagt € 9,50 per persoon. Ook voor de volwassenen. De volwassenen mogen dus voor de kinderprijs naar binnen. Er is geen minimum aantal nodig.

Reserveren kan telefonisch: +31(0)43-6013186, of per e-mail.

Na dit avontuur kun je er ter plekke voor kiezen om ook nog een lekker kindermenu te bestellen in onze gezellige Brasserie. Onze Brasserie is open tot 17.00 uur. 

Films ● Speurtocht

Mergeltekenen ● Dino's spotten

Miniaturen, Mergel- en Zandsculpturen

Mergelbeeldje maken ● Fossielenzoeken