MergelRijk

Een kinderfeestje in Zuid-Limburg is absoluut de moeite waard

Heeft u er al eens aan gedacht dat u voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter ook eens naar Zuid-Limburg zou kunnen afreizen? In het Valkenburgse MergelRijk kan elke woensdagmiddag van 13.30/14.00 uur tot 17.00 uur een kinderfeestje in Zuid-Limburg gereserveerd worden voor kinderen vanaf 6 jaar. We kunnen u en de jarige job of jet nu al garanderen dat dit kinderfeestje in Zuid-Limburg bij MergelRijk origineel, uitdagend, spannend, indrukwekkend en leerzaam tegelijk zal zijn. Iedereen wil toch op een leuke manier alles over mergel te weten komen? En wat als de jarige en zijn of haar gasten er ook nog mee mogen werken?

Wat staat uw feestvarken zoal te wachten?
Van uw besluit om met het feestvarken en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes naar Zuid-Limburg te komen zult u geen spijt krijgen, want tegen betaling van slechts € 18,50 per persoon kunnen zij deelnemen aan een reuzeleuk en boordevol programma.

Voor alle gasten wordt allereerst een heuse speurtocht door MergelRijk uitgezet, waarbij ze aan de hand van het beantwoorden van vragen een puzzel mogen oplossen. Vervolgens kunnen alle gasten deelnemen aan een mini-mergelworkshop, waarbij ze iets moois of grappigs leren maken van een blokje mergel. Uiteraard mogen de gasten het eindresultaat (hun eigen mergelcreatie) na afloop van de workshop mee naar huis nemen. Het typisch Zuid-Limburgse kinderfeestje wordt daarna afgesloten met een uitgebreid kidsdiner dat natuurlijk bestaat uit een bord vol frietjes, maar ook nog uit een lekkere snack, een koel drankje en een verrukkelijk ijsje.

Overige handige weetjes
Op de dag dat het kinderfeestje gepland staat, mag de jarige zoveel gasten mee naar Zuid-Limburg nemen als hij of zij wil. De enige voorwaarde die wij stellen is om het totaal aantal gasten van tevoren aan ons door te geven. U kunt deze informatie doorgeven via deze online module, per e-mail of door ons te bellen. Elektronisch zijn wij, behalve via de online module, te bereiken via dit e-mailadres: info@mergelrijk.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op: +31 (0)43 – 6013186. Het is aan u om te bepalen of u ons liever belt of dat u ons liever digitaal een berichtje stuurt.

Parkeren voor de deur om geen minuut te hoeven missen
Het kinderfeestje voor uw zoon of dochter heeft u tijdig gereserveerd en vandaag is het dé woensdagmiddag waarop uw zoon of dochter een paar uur in het middelpunt van de belangstelling mag staan: tijdens zijn of haar kinderfeestje bij MergelRijk. Wat zou het dan jammer zijn als u, eenmaal in het Zuid-Limburgse Valkenburg aangekomen, te lang zou moeten zoeken naar een parkeerplaats en daardoor misschien wel te laat komt. Bij MergelRijk willen we dit voorkomen door alvast te laten weten dat er tegenover onze attractie een ruime parkeerplaats te vinden is. Hier kunt u uw auto tegen een voordelig dagtarief voor onbepaalde duur parkeren. Voor een juiste navigatie naar de parkeerplaats tegenover MergelRijk dient u het volgende adres in uw systeem in te voeren: Daalhemerweg 144, Valkenburg. MergelRijk zelf ligt direct naast de Steenkolenmijn, en deelt haar ingang met de Daelhemergroeve.

Graag tot ziens in MergelRijk!

Films ● Speurtocht

Mergeltekenen ● Dino's spotten

Miniaturen, Mergel- en Zandsculpturen

Mergelbeeldje maken ● Fossielenzoeken