Het Restaurant

Het ondergrondse restaurant van MergelRijk is 7 dagen per week geopend voor lunch en van donderdag tot en met zondag voor diner. U kunt kiezen uit een 3-, 4- of 5-gangen keuzemenu. Tussen lunch en diner kunt u bij ons terecht voor verfrissende vruchtensappen uit de streek, een goed glas wijn of een mooi streekbier met een lekkere borrelplank. Natuurlijk mag een stuk Limburgse vlaai en een lekkere kop koffie niet ontbreken!

Tijdens een kinderfeestje bij MergelRijk genieten de kids van een feestelijke maaltijd in het restaurant.

Liever naar buiten? Het restaurant beschikt ook over een gezellig buitenterras! Vanaf 10 personen kan er gereserveerd worden voor een lunch, ontvangst, borrel en diner.

Feestzaal | evenementenlocatie

De unieke ondergrondse feestzaal is zeer geschikt voor een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, themafeest of evenement van 25 tot 400 personen. Je wordt er all-in verzorgd, helemaal volgens je eigen wensen!

Trouwzaal | huwelijk

MergelRijk beschikt ook over de enige officiële trouwzaal in de grotten van Valkenburg. Uit alle streken komen bruidsparen hun mooiste dag vieren in deze zeer romantische omgeving. Jij wil toch ook je gasten verrassen met een unieke en bijzondere locatie?

Bedrijfsuitjes | activiteiten

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor activiteiten en arrangementen voor groepen vanaf 10 personen: sportief, (re)creatief, cultureel, teambuilding, ontspannen of feestelijk: voor ieder wat wils!

Kijk zeker eens op onze partnerpagina www.tip-zuidlimburg.nl voor een overzicht van de leukste groepsuitjes in Zuid-Limburg.

Voor informatie of reserveringen in het Restaurant, feestzaal of trouwzaal: bel +31 (0) 43 – 6014738, mail naar info@daelhemergroeve.nl of kijk op www.daelhemergroeve.nl.

Daelhemergroeve: Restaurant, feest- en trouwlocatie in de grotten

Films ● Speurtocht

Mergeltekenen ● Dino's spotten

Miniaturen, Mergel- en Zandsculpten

Mergelbeeldje maken ● Fossielenzoeken